Zapadni trgovački centar razljutio kupca: “Nemate nimalo empatije prema radnicima”

FOTO: Željko Lukunić/PIXSELL/Ilustracija

Tower centar Rijeka uveo je skraćeno radno vrijeme, kao i Robna kuća Ri te Marti Retail Park.

U Zapadnom trgovačkom centru Rijeka i dalje nemaju skraćeno radno vrijeme, a trgovine same odlučuju o zatvaranju ili novom radnom vremenu što je razljutilo jednog kupca.

„S obzirom na ozbiljnost situacije, ne vidim razlog zašto su otvorena vrata centra?! OK, mogu razumjeti da rade dućani prehrambenih proizvoda (iako se I to može izbjeći, ali to je neka druga tema na kojoj bi se dalo poraditi), ali dućani s kozmetikom, tekstilom i sl. to mi nimalo nije jasno. Evo čisto jedna primjedba ili glupo pitanje, neka svatko shvati kako hoće. Npr. koji luđak ide kupovati cipele u ShoeBeDo pod ovakvim okolnostima?! S ovakvim mjerama opreza… Šta nimalo empatije prema tim radnicima?! I sada mi možemo pričati i razglabati o mogućnostima, uvjetima i ostalim činjenicama u glavama nekih nadređenih, ali istina je da su nam u ovoj situaciji potrebne samo kućne papuče, nikakve cipelice lutalice“, napisano je centru na njihovoj službenoj Facebook stranici, a kupac nije dobio odgovor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari