OD 24. DO 26. TRAVNJA

Započele prijave za PR akademiju za mlade „Reci glasno!“

U sklopu EU projekt “Grad po mjeRi mladih” od 24. do 26. travnja održat će se Reci glasno! – PR akademija za mlade. Za sudjelovanje u PR akademiji potrebna je prijava.

Radionica, koja će se održati u Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6, namijenjena je mladima od 15 do 30 godina koji su aktivni u civilnom društvu (ili to tek planiraju postati), rade u neprofitnim organizacijama, imaju super projektnu ideju koju žele provesti u djelo ili jednostavno žele unaprijediti svoje PR vještine.

„Na radionici ćeš naučiti sve o komunikaciji općenito, odnosima s javnošću i skupinama javnosti kojima se obraćaš u raznim situacijama. Također, na radionici ćeš izrađivati i komunikacijske planove, ali i sudjelovati u simulaciji zagovaranja za mlade. Radionica će ti pomoći i da naučiš kako pravilno komunicirati sa svojom publikom, te kako prepoznati prave komunikacijske kanale i alate za širenje različitih informacija“, pozivaju organizatori.

Prijava se može podnijeti putem prijavnog obrasca do petka, 21. travnja 2023, u 12:00 sati.

Reci glasno! – PR akademija za mlade realizira se u sklopu projekta “Grad po mjeRi mladih” kojega provodi Grad Rijeka u partnerstvu s Udrugom “Delta” i Centrom tehničke kulture Rijeka, a financiran je sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari