SEDAM MJESECI ĆE TRAJATI

Započeli radovi na izgradnji/rekonstrukciji kolno-pristupnog puta na Biviu

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal/Ilustracija

Dana 29. studenog 2023. godine započeli su radovi na projektu ”Izgradnja/rekonstrukcija kolno-pristupnog puta na Biviu”. Ugovoreno trajanje radova je sedam mjeseci, odnosno do 29. lipnja 2024. godine.

Građevinske radove izvodi Goran graditeljstvo d.o.o. iz Delnica, a nadzor nad izvođenjem radova provodi Kling d.o.o. iz Liča.

U sklopu predmetnog zahvata izvest će se novi kolno-pristupni put ukupne duljine 60,00 m te širine kolnika od 4,50 m, te će se opremiti vodoopskrbnim cjevovodom i kolektorom oborinske odvodnje sa separatorom i upojnom građevinom. U sklopu predmetnog zahvata izvest će se i stubište za pješačku komunikaciju prema moru. Na opisani način izgradnjom/rekonstrukcijom postojećeg kolno-pristupnog puta osigurati će se bolji i kvalitetniji pristup postojećim ali i budućim stambenim objektima u okolici. Predmetni kolno-pristupni put spaja na Istarsku ulicu (D8).

Radovi se izvode uz sufinanciranje KD Vodovoda i kanalizacija d.o.o. Rijeka u dijelu vodoopskrbe. Ukupna vrijednost ugovorenih radova za ovaj projekt iznosi 249.277,35 eura bez PDV-a, od čega Grad Rijeka financira izvođenje radova u iznosu od 197.721,52 eura bez PDV-a, a KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka u iznosu od 51.555,83 eura bez PDV-a.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari