PACIJENT IMAO SRČANI UDAR

Zastrašujući video! Na Kvarneru filmska akcija spašavanja na moru: Puhala je orkanska bura, ali morali su dalje!

Screenshot

Posada novog broda za hitne medicinske intervencije iz Lučke kapetanije Rab prevezla je 76-godišnjeg pacijenta koji je imao srčani udar, s Raba u Rijeku

Tijekom utorka u Jadranskom moru odvijala se prava filmska akcija spašavanja. Posada novog broda za hitne medicinske intervencije iz Lučke kapetanije Rab bila je na zadatku – spašavala je još jedan ljudski život, piše Morski.hr.

Naime, 76-godišnjeg pacijenta, koji je imao srčani udar, prevezli su s Raba u Rijeku. Pacijent je zbrinut u KBC-u Rijeka.

Podsjetimo, nova brodica za hitan medicinski prijevoz Lučkoj ispostavi Rab isporučena je 25. srpnja ove godine, a u okviru projekta koji zajednički provode Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Ministarstvo zdravstva te Hrvatski zavod za hitnu medicinu.

Vatreno krštenje imala je 23. kolovoza kad je uspješno obavljen prvi medicinski prijevoz trudne pacijentice, na relaciji Lopar – Rijeka, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari