NOVE MJERE

Zatvaraju se riječki muzeji i Art kino! Sva kulturna zbivanja u PGŽ-u otkazana do 17. travnja

Foto: Muzej Rijeka

Odgađaju se sve projekcije zakazane do 17. travnja. od 2. travnja obustavlja se rad Art-kina te se odgađaju sve projekcije zakazane do 17. travnja.

Od danas se obustavlja rad Art-kina Croatia u Rijeci. Posljedica je to odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Primorsko-goranske županije.

Odgađaju se sve projekcije zakazane do 17. travnja. od 2. travnja obustavlja se rad Art-kina te se odgađaju sve projekcije zakazane do 17. travnja. Ako ste kupili ulaznice u navedenom periodu na blagajni Art-kina, za povrat novaca pišite na ulaznice@art-kino.org.

O zatvaranju javljaju i iz Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka.

“U nadi da ćemo se uskoro vidjeti u našem Muzeju pozivamo Vas da naše aktivnosti i obavijesti pratite putem mrežnih stranica i društvenih mreža Muzeja te da na taj način, u virtualnom svijetu, ostanemo zajedno”, javili su iz Muzeja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari