ZATVARANJE MARGARETINOG LETA U BAKRU: Večeras „Bakarski susreti“, Cooking Show i koncert gupe Begini

Idi na originalni članak

Ovogodišnja glavna ljetna kulturna manifestacija u Bakru, “Margaretino leto” polako je došla k svome kraju, a u cilju zbližavanja mladih iz svih mjesta u sklopu grada Bakra, osmišljena je manifestaciju po uzoru na nekadašnje Jadranske susrete. 2012. godine uvedene su i igre umirovljenika tako da trenutno postoji natjecanje u raznim igrama brzine i spretnosti za dvije generacije. Natjecanje počinje večeras u 18 sati, na Žalu ribara.

Oglas

Ove godine snage će odmjeriti podružnice udruge umirovljenika sa područja grada Bakra, a nakon njih slijedi natjecanje ekipa Bakra, Hreljina, Krasice, Kukuljanova, Škrljeva, Praputnjaka, Zlobina i jedne gostujuće ekipe, a ove godine to je ekipa iz slovenskog gradića Lendave. Večer će se nastaviti uz feštu i koncert grupa Begini i Point.

Također, ove godine u sklopu Bakarskih susreta organiziran je i Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova “Moja poduzetna Hrvatska” u suradnji sa Poslovnim dnevnikom, Večernjim listom i 24 sata. Na sajmu će svoje obrte prezentirati 20-tak izlagača, a tvrtka Podravka će predstaviti svoj Gastro show, gdje će se podijeliti 600 porcija pašte bolognese.
Također, biti će organizirana i nagradna igra za posjetitelje sa bogatim nagradama. Prva nagrada je tečaj jedrenja, sponzora Academia Navalis Adriatica.

Exit mobile version