ZATVARANJE MARGARETINOG LETA U BAKRU: Večeras „Bakarski susreti“, Cooking Show i koncert gupe Begini

Ovogodišnja glavna ljetna kulturna manifestacija u Bakru, “Margaretino leto” polako je došla k svome kraju, a u cilju zbližavanja mladih iz svih mjesta u sklopu grada Bakra, osmišljena je manifestaciju po uzoru na nekadašnje Jadranske susrete. 2012. godine uvedene su i igre umirovljenika tako da trenutno postoji natjecanje u raznim igrama brzine i spretnosti za dvije generacije. Natjecanje počinje večeras u 18 sati, na Žalu ribara.

Ove godine snage će odmjeriti podružnice udruge umirovljenika sa područja grada Bakra, a nakon njih slijedi natjecanje ekipa Bakra, Hreljina, Krasice, Kukuljanova, Škrljeva, Praputnjaka, Zlobina i jedne gostujuće ekipe, a ove godine to je ekipa iz slovenskog gradića Lendave. Večer će se nastaviti uz feštu i koncert grupa Begini i Point.

Također, ove godine u sklopu Bakarskih susreta organiziran je i Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova “Moja poduzetna Hrvatska” u suradnji sa Poslovnim dnevnikom, Večernjim listom i 24 sata. Na sajmu će svoje obrte prezentirati 20-tak izlagača, a tvrtka Podravka će predstaviti svoj Gastro show, gdje će se podijeliti 600 porcija pašte bolognese.
Također, biti će organizirana i nagradna igra za posjetitelje sa bogatim nagradama. Prva nagrada je tečaj jedrenja, sponzora Academia Navalis Adriatica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari