'SEZONA ZA PAMĆENJE'

Završava zimska sezona na Platku – kreću proljetno-ljetne radosti!

S vikendom koji je pred nama Platak kreće u proljetno-ljetnu sezonu u kojoj se očekuje jednako puno posjetitelja kao i u zimskim mjesecima

Zimska sezona na Platku periodično se odvijala od studenoga prošle godine kada je pao prvi snijeg koji je otvorio sezonu sanjkanja dok je skijanje ove godine krenulo nešto kasnije, tek polovicom siječnja, kad su se stekli prvi uvjeti, no zato u punom formatu!

“Prirodni snijeg omogućio je da se ove sezone bar na nekoliko vikenda otvore sve staze. Iako po broju dana nešto kraća, možemo reći da je iza nas jedna od najuspješnijih sezona do sada, a drago mi je da takvo mišljenje imaju i naši korisnici koji primjećuju naše napore i još važnije – kvalitativne pomake.”, kaže Alen Udovič, direktor Goranskog sportskog centra d.o.o.

Osim dnevnog skijanja i sanjkanja, utorkom i petkom, kad su to vremenske prilike dozvoljavale, na Radeševu se održavalo noćno te četvrtkom dnevno-noćno skijanje.

Pored redovnih aktivnosti, Goranski sportski centar bio je i suorganizator nekoliko odličnih sportskih manifestacija koje su započele Europskom Ski Bike utrkom, nastavile se dječjim Cro Ski kupom za mlađe uzraste i Carnival Snowboard Sessionom, potom zanimljivim natjecanjem koje je povezalo more i gorje Galeb Snipe & Ski Race te prvim Primorsko-goranskim Ski & Snowbord festivalom i Kupom Hrvatske u skijanju i snowboardu. Sve u svemu, iza Platka je jedna od ponajboljih zimskih sezona.

“Za ovaj odličan rezultat zahvaljujemo se prvenstveno našim posjetiteljima koji su vjerno pohodili Platak. Potom našim djelatnicima koji su dali sve od sebe, kao i našim partnerima koji su svakodnevno doprinosili pozitivnoj percepciji Platka – Županijskoj upravi za ceste koja je brinula za prohodnost ceste prema Platku, HGSS-u, ugostiteljima, školama skijanja, organizatorima manifestacija, medijima koji su redovito pratili naš rad kao i našim osnivačima na ukazanom povjerenju, a iznad svega Primorsko-goranskoj županiji bez čijih ulaganja ovakav razvoj Platka ne bi bio moguć.”, dodao je Alen Udovič.

Od sutra Platak se okreće proljetno-ljetnoj sezoni .

“Gdje vas opet sve pozivamo na naše najdraže brdo, jednako lijepo i zanimljivo u svakom godišnjem dobu, s brojnim zanimljivim sadržajima i prilikama za rekreaciju i zabavu.”, zaključio je direktor Goranskog sportskog centra d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari