ZAVRŠILA SEZONA

Završio je program nordijskog hodanja ”Rijeka Outdoor”; Na zadnjem pješačenju uživalo sedamdesetak hodača

Sedamdesetak hodača na „Plavo-bijeloj stazi“ za kraj programa

Proljetna sezona programa nordijskog hodanja i pješačenja u sklopu programa „Rijeka Outdoor“ završila se onako kako je i sama cijela protekla – uz brojne sudionike i u odličnoj atmosferi. Turistička zajednica grada Rijeke te Nordic Walking Team Opatija i KŠR Gorovo, kao partneri u organizaciji ovog programa, mogu itekako biti zadovoljni sezonom jer je po broju sudionika apsolutno rekordna što potvrđuje opravdanost i kvalitetu manifestacije.

Sezona se završila na najbolji mogući način i uz odlične vremenske uvjete pa je sedamdesetak hodača, nakon vježbi zagrijavanja, predvođenih licenciranim vodičima krenulo na pohod srednje teškom „Plavo – bijelom stazom“ na potezu: Bivio – šuma Striborova – šumski put prema Vratima Jadrana – Preluk – lungomare – Bivio. Stazu dužine oko 7 km odlično raspoloženi hodači su prehodali za 2 sata te uživali u atraktivnoj stazi koja spaja ugođaj šume s onim morskim.

Bilo je to zaista najbolje moguće finale sezone, a organizatori najavljuju nastavak atraktivnih programa jer „Rijeka Outdoor“ doista donosi programe za sve generacije i time daje veliki doprinos aktivnom načinu života na ovim prostorima što su prepoznali brojni sudionici koji se na njih odazivaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari