VOZAČI, POZOR!

Zbog jakog vjetra na Krčkom mostu, autocesti A7 i na Jadranskoj magistrali zatvoren promet za određene skupine vozila!

Zbog jakog vjetra na autocesti A7 Draga-Šmrika te na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I. skupinu vozila u oba smjera (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom) zbog olujnog vjetra. Vozi se uz ograničenje brzine 30 km/h.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti Hrvatske. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari