POZIV GRAĐANIMA

‘Zbog mine smo u pripravnosti’: Riječki Crveni križ pozvao na darivanje krvi

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U uputama za građane navodi se da će se evakuirati stanari koji žive u zoni neposredne potencijalne opasnosti, odzvanjat će sirene, a sve kako bi se izvukla mina koja 80 godina stoji ukopana pod morem

Vijest da se u Rijeci izvlači zaostala protubrodska mina iz Drugog svjetskog rata šokirala je Riječane jer najavljena je evakuacija središta grada u nedjelju, a vezano uz to iz Crvenog križa Rijeka su uputili poziv građanima – darivateljima krvi.

KBC Rijeka je u stanju visoke pripravnosti zbog novonastale situacije u kojoj se planira izmještanje i neutralizacija protubrodske mine.

“Pozivamo sve koji mogu da se odazovu i kroz cijeli tjedan daruju krv na KBC-u Rijeka (zgrada Poliklinike, 2. kat, ponedjeljak, utorak i petak od 8 do 15 sati te srijeda i četvrtkaj od 8 do 19 sati) ili u subotu na akciji darivanja krvi u Domu kulture Dražice”, naveli su.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari