POČINJE U ČETVRTAK

Zbog WRC CROATIA RALLY 2024. zatvorene dvije ceste u našoj županiji

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Na području Policijske uprave primorsko-goranske WRC CROATIA RALLY 2024. održava se sutra, 19. travnja, izvijestila je policija.

Četvrti puta u Republici Hrvatskoj održat će se jedna od utrka World Rally Championship-a, u kojima se natječu najbolji svjetski vozači u Rally-u.

WRC CROATIA RALLY 2024., koji će se održati od 18. do 21. travnja 2024. godine, je četvrta etapa u ovogodišnjem WRC kalendaru, a vozit će se po lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke, Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Primorsko – goranske županije te Grada Zagreba.

U vrijeme održavanja brzinskih ispita prometnice po kojima se održava natjecanje zatvarat će se za promet ostalih sudionika u prometu, stoga molimo stanare i druge sudionike u prometu da sukladno tome prilagode svoje uobičajene aktivnosti na području održavanja Rally-a.

Na području Policijske uprave primorsko-goranske WRC CROATIA RALLY 2024. održava se sutra, 19. travnja od te obavještavamo građane o dionicama i vremenu u kojem će promet biti zatvoren:

Ravna Gora – Skrad – u potpunosti zatvorena za sav promet od 7,39 do 18,58 sati
cesta prema Platku (DC3 – Platak (Mali dom) – Kamenjak) od 8,47 do 17,45 sati

Uz navedeno, svi sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati naredbi policijskih službenika na terenu, kao i uputa redarske službe.

Sve informacije i novosti možete pratiti na službenoj web stranici organizatora, kao i na službenim kanalima na društvenim mrežama:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari