ŽELIŠ BITI MODEL? Tijara model management i Vjenčanice Biba provode tečaj manekenstva u Rijeci

Tijara model management i Vjenčanice Biba odlučili su Rijeci pružiti nezaboravno modno iskustvo. Marijana Dabo Percan profesionalnim model & event managementom a Biljana Pliško jedinstvenim i zanimljivim krojevima vjenčanica i večernjih haljina.

Tijara i Biba pozivaju sve zainteresirane buduće modele, muške i ženske, u dobi od šeste do dvadeset i druge godine na tečaj manekenstva. Upisi u Rijeci provodit će se svake subote od 19. 9. u salonu Vjenčanice Biba na adresi Andrije Medulića 6, kod crkve sv. Vida. Upisi traju do popunjenja grupa.

Tijara model management jedna je od najvećih agencija na ovom području a bavi se model & event managementom. Iza nje stoji Marijana Dabo Percan, osoba s velikim i dugogodišnjim iskustvom u svijetu mode. Tijara model management omogućava personalizirani pristup razvoju i managementu modela. Modelima se pruža mogućnost napredovanja na nacionalnom i internacionalnom modnom tržištu.

Tijara event management bavi se organizacijom modnih i drugih projekata. Organizatori su i izvršni producenti modnih revija, koordinatori promotivnih aktivnosti, asistenti protokola Pula Film Festivala, vlasnici dizajnerskog butika Muffin fashion store te stoje iza brojnih uspješnih projekata.

B2 2

Tijara je prva agencija u Europi koja kroz svoj modni program radi i s djecom s teškoćama u razvoju kroz projekt “Svi smo mi jednaki”. Svrha takvog načina rada jest prosvjećivanje javnosti o osobama s teškoćama i omogućavanje doprinosa osoba s teškoćama društvenom životu u zajednici. Organizatori su jednog od najvećih sajmova vjenčanja u Hrvatskoj SPOSAnews Istarskog Festivala Vjenčanja koji se već petnaest godina održava u Puli. U sklopu SPOSAnews-a održava se i velika dizajnerska modna revija na kojoj se okupljaju najveća imena hrvatske modne scene među kojima i Boris Pavlin, Martina Felja, Sonja Lamut, Sedma nit, Igor Galaš & Mario Treščec, Martina Herak i brojni drugi.

Biljana Pliško vlasnica je Salona vjenčanica Biba a s Tijarom ju spaja dugogodišnja uspješna poslovna suradnja. Salon vjenčanica Biba, sa sjedištem u Puli, koji posluje još od 2006. godine, otvorio je svoja vrata i u Rijeci na adresi Andrije Medulića 6, kod crkve Sv. Vida. Velika želja za izradom i kreiranjem modela po ukusu svake djevojke, rezultirala je vrhunskom ponudom, vlastitom proizvodnjom te šivanjem unikatnih svečanih haljina.

Praćenjem europskih sajmova vjenčane mode te prisustvovanjem na mnogobrojnim revijama (Pariz, Milano, Barcelona) u svoju ponudu uvrstili su najpopularnije, najtraženije i nadasve najkvalitetnije brendove vjenčanica. Tako između ostalog u ponudi salona Biba možete pronaći Pronovias, San Patrick i La Sposa Barcelona, vodeća imena u vjenčanoj modi, čije će kolekcije zadovoljiti i najzahtjevnije mladenke. Također, po veoma pristupačnim cijenama, možete kupiti i vjenčanice iz prijašnjih kolekcija, a u svojoj ponudi imaju i svečane haljine za razne prigode kao što su maturalne večeri, krizme i ostale svečanosti.

Više o tečaju manekenstva pronađite na adresi www.tijara.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari