ŽELIŠ POSTATI OBRTNIK? Sve o tome može se saznati u utorak u Poslovnom kutku Gradske knjižnice Rijeka!

Foto: Ilustracija

Panel rasprava u Poslovnom kutku nosi naziv !Postani obrtnik – školovanje, zapošljavanje, osnivanje obrta…!

U utorak 30. listopada u 18 sati u Poslovnom kutku Gradske knjižnice Rijeka (Središnji odjel Palača Modello) bit će održana panel rasprava “Postani obrtnik – školovanje, zapošljavanje, osnivanje obrta…”

Rasprava će okupiti širok spektar stručnjaka i tema iz područja vezanih uz razvoj obrta, a to su:

Željko Dimitrić (tajnik Obrtničke komore PGŽ-a), Hrvoje Tramontana, Deni Grbac i Natalija Marković (HZZ, Regionalni ured Rijeka), Jana Marčelja Blažević (Step-Ri znan. tehn. parka Sveuč. u Rijeci), Damirka Vuković i Evica Kozera (Graditeljska škola za industrijska i obrtnička zanimanja te Strojarsko brodograđevne škole za industrijska i obrtnička zanimanja), Danijel Vladić (obrtnik)

Panel diskusija “Postani obrtnik” završni je dio programa Promocije obrtničkih zanimanja kojega je Poslovni kutak zajedno sa HOK PGŽ te osnovnim školama (dijelom koji se je želio odazvati suradnji) te srednjim obrtničkim školama čiji su ravnatelji ovdje nazočni i koji su pripremili radionice za učenike.

Program se održavao tijekom ovoga mjeseca, održane su 3 radionice, za učenike osmih razreda, triju obrtničkih programa. Radionice je pohodilo ukupno 34 zainteresiranih učenika osmih razreda osnovnih škola Rijeke i prstena.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views