I DOSLOVNO - BLISTAVA NAGRADA!

Želite li s 300 metara lampica okititi svoju kuću ili stan? Upravo to vam daruje Advent na Gradini! Evo što morate učiniti…

Nesvakidašnji poklon u režiji Adventa na Gradini i Turističke zajednice grada Rijeke. Turistička zajednica grada Rijeke i Advent na Gradini donose čari blagdana na nečiji kućni prag!

Po prvi puta Riječanke i Riječani imaju priliku osvojiti nesvakidašnji božićni poklon i uživati u otkinutom djeliću čarolije s Trsatskog kaštela!

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Rijeke, ekipa Adventa na Gradini jednoj će sretnici ili sretniku ispuniti božićnu želju i okititi dvorište, kuću ili stan s čak 300 metara božićnih lampica.

Zanimljivo je što su lampice koje će biti postavljene u nečijem domu, potpuno jednake onima koje krase Advent na Gradini!

Svi koji žele okušati sreću i uživati u čarima osvijetljenog doma, više informacija mogu pronaći na službenoj Facebook stranici Advent na Trsatskoj gradini!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari