ZANIMLJIV PROGRAM

Zimska priča iz Benčića u utorak donosi ples, DJ školicu, turnir u ‘gamingu’…

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U sklopu Zimske priča iz Benčića u utorak, 20. prosinca 2022. godine među brojnim zabavnim programima održava se radionica plesa, radionica za buduće DJ-e, počinje turnir u gamingu a može se naučiti i – Kako pojesti umjetninu.

U 14.00 sati u Dječjoj kući počinje Afterschool gaming turnir.  Gejming park otvara se s klasikom punim otkačenih likova, očuđujućih staza i trenutka za pamćenje, Crash Team Racingom.

U 17.00 sati u Muzeju Grada Rijeke na radionici Ukrasimo muzejsku jelku izrađivati će se kreativne božićne dekoracije u decoupage tehnici.

U 17.00 sati u Dječjoj kući počinje Ples sa  pod vodstvom plesne pedagoginje za sve zaljubljenike u ples i buduće plesne zvijezde.

U 17.00 sati  u Dječjoj kući prikazuje se film  Mačak u čizmama: Posljednja želja.

U 17.30 sati u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti počinje međugeneracijska radionica Restauratorska klinika: Kako pojesti umjetninu.

U 18.00 sati u Dječjoj kući na radionici Zimske sjene polaznici će naučiti tehnologiju teatra sjena s vlastitim osmišljenim i izrađenim likovima.

U 18.00 sati u Dječjoj kući održava se  Pokazna DJ radionica: biraj, miksaj, scratchaj! za buduće DJ-e.

U 18.00 sati u Dječjoj kući počinje Psst…priča Striborova! u kojoj iza svake pričaonice slijedi zabavni, kreativni zadatak.

U 19.00 sati u Dječjoj kući prikazuje se Avatar: Put vode3D,  nastavak Oscarom nagrađene epske avanture Jamesa Camerona iz 2009. godine

U blagdanskoj kućici u dvorištu Benčića za vrijeme Zimske priče možete se okrijepiti napicima i ukusnim zalogajima, za glazbu je zadužen Radio Roža, a ako dopusti kiša, od 17.00 do 19.00 sati održavat će se vatrogasni show JVP Rijeka i DVD-a Sušak koji uključuje iskustvo dizanja u auto ljestvama, prezentaciju rada s raznom opremom pa i  fotografiranje s vatrogascima.

Cjelokupni program Zimske priče iz Benčića moguće je pronaći na web stranicama Grada Rijeke, web stranicama Dječje kuće i gradskih kulturnih ustanova.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari