ULAZ SLOBODAN

“Životna inteligencija” – Bruno Šimleša sljedeći tjedan u Voloskom drži zanimljivo predavanje koje bi svatko trebao poslušati

Poznati hrvatski sociolog održat će predavanje „Životna inteligencija“ u ponedjeljak, 29.4.2024.

Teorije o inteligenciji doživjele su procvat u 21. stoljeću. Osim o klasičnom konceptu inteligencije koji podrazumijeva brzo rješavanje apstraktnih problema i prilagodbu na nove situacije, postalo je uobičajeno govoriti i o emocionalnoj inteligenciji, socijalnoj, pa i duhovnoj.

Kako se različite vrste inteligencije mogu primjenjivati u svakodnevnom životu i koristiti za osobni rast i razvoj, posjetitelji će saznati na predavanju Brune Šimleše „Životna inteligencija“ koje će se, u organizaciji ustanove Festival Opatija, održati u ponedjeljak, 29. travnja 2024. s početkom u 19:30 sati u Interpretacijskom centru dr. Andrije Mohorovičića – MOHO centar (Andrije Štangera 48) u Voloskom.

Neki od glavnih koncepata “ o kojima će se govoriti, objedinjeni pod terminom tzv. „životna inteligencija“ su preuzimanje odgovornosti za sebe, realna očekivanja (od sebe i drugih), postavljanje granica, pozitivna sebičnost i drugi.

„Pozivam sve zaljubljenike u popularnu znanost u MOHO centar u Voloskom na još jedno zanimljivo predavanje koje smo pripremili za naše sugrađane i goste. Izuzetno mi je drago da ćemo po prvi puta ugostiti Brunu Šimlešu, jednog od najpoznatijih hrvatskih suvremenih sociologa,“ rekao je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj ustanove Festival Opatija.

Ulaz na predavanje je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari