LOKALNI IZBORI

Zlatko Komadina nakon pobjede: ”Srce mi je puno! Još više ćemo podići standard življenja u našem kraju!”

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Zlatko Komadina (SDP), izabran u drugom krugu za primorsko-goranskog župana s oko 58 posto glasova.

Oglas

Komadina, kao kandidat koalicije SDP-PGS-IDS-HSU-HSS, izabran je za župana u svom šestom mandatu. Najavio je da će nakon ove četiri godine prepustiti nekom drugom da se kandidira.

Ocjenjujući na upit novinara borbu u drugom krugu s HDZ-ovim kandidatom za župana Garijem Cappellijem, Komadina je ustvrdio da se kampanja mora voditi programima, a ne vrijeđanjima pojedinaca. “I to je novo bilo na ovim izborima, a ljudi iz ovog kraja su pokazali da ne vole vrijeđanje”, rekao je.

Ocjenjujući SDP-ove rezultate na području Primorsko-goranske županije, ustvrdio je da su oni dobri, jer su dobili i neke gradove i općine koje dosad nisu imali, poput Opatije i Cresa.

Nakon pobjede, obratio se građanima i kazao:

Primorsko-goranska županija je pokazala koliko cijeni ono što smo moj tim i ja postigli u proteklim mandatima i ponovno mi poklonila povjerenje.  Srce mi je puno! Zalog je to za dovršetak započetih projekata i programa i ulazak u nove, kojima ćemo još više podići standard življenja u našem kraju. Vaših me 49 276 glasova obvezuje! Nema odmora! Hvala vam od srca!”

 

Exit mobile version