KVARNER ZANIMLJIVO ODREDIŠTE

Video | Zračna luka Rijeka bilježi veliki porast broja putnika iz dvije zemlje. Evo kako gosti komentiraju svoje turističko iskustvo!

Slovenci, Austrijanci i Nijemci najvjerniji su gosti Kvarnera koji na ljetovanja dolaze automobilima. No, Kvarner postaje sve zanimljivije odredište i gostima sa sjevera Europe i udaljenijih krajeva svijeta. Više u videoprilogu!

Kako bi privukli i takve goste Zračna luka Rijeka ove je sezone pojačala vozni red. U srpnju je odrađeno nešto manje od 900 letova.

Zračna luka Rijeka srpanj je zaključila s prometom od 37 tisuća putnika, što je za tri tisuće manje nego lani, no bilježe porast na određenim tržištima.

”Bilježi se najveći porast zapravo sa nizozemskog tržišta gdje imamo porast od nekih 150% u odnosu na lani. I isto tako britansko tržište, imamo 2 linije za London i zabilježili smo oko 300% povećanja u odnosu na istor razdoblje prošle godine”, rekla je voditeljica Službe za poslovni razvoj Zračne luke Rijeka Vedrana Čubranić za Kanal Ri.

Rijeka i Kvarner ovog su ljeta povezani s 15 međunarodnih i 3 hrvatske destinacije, u suradnji s 10 aviokompanija.

U videoprilogu Kanala Ri pogledajte izjave putnika!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari