INVESTICIJA ŽUPANIJE

Galerija | Župan Komadina obišao radove na vatrogasnom tornju u Centru za obuku interventnih službi PGŽ u Šapjanama

Župan Zlatko Komadina sa suradnicima obišao je Centar za obuku interventnih službi PGŽ u Šapjanama gdje su trenutno u tijeku infrastrukturni radovi u kojima PGŽ sudjeluje s iznosom od 253 tisuća eura, a vezani su uz izgradnju vatrogasnog tornja.

Ovaj objekt će se po realizaciji tijekom 2024. godine staviti u funkciju obuke vatrogasaca te biti na dispoziciji za uvježbavanje i ostalih operativnih snaga iz sustava CZ PGŽ, i to Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja-Stanice Rijeka i Delnice, Policijskoj upravi primorsko-goranskoj i Specijalističkoj postrojbi za traganje i spašavanje iz ruševina i drugima.

U sklopu obilaska održan je i zajednički sastanak Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije i Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije s ciljem daljnjeg planiranja radova i investicija u Centar, u koji je do 2024. godine PGŽ uložila oko 890 tisuća eura.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari