Župan Zlatko Komadina građanima uputio novogodišnju čestitku

Foto: Marko Gracin

“2020. će sigurno biti godina novih izazova ali i velikih prilika”, istakao je Komadina

Župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina uputio je građanima novogodišnju čestitku.

Njegovu čestitsku prenosimo u cijelosti:

Stanovnicima Primorsko-goranske županije želim da nam svima nova 2020. godina donese puno dobroga, pozitivnih emocija, profesionalnog i privatnog zadovoljstva, zdravlja i sreće.

Želim da u nadolazeću kalendarsku godinu uđemo u duhu zajedništva, istog onog koji nas je okupljao i u lijepim i u teškim trenutcima, koji nas je pokretao i nosio kada je trebalo. Vjerujem u ljude ovog našeg lijepog kraja koji su dokazali da snagom zajedništva možemo napraviti puno i za pojedince ali i za sve nas.

2020. će sigurno biti godina novih izazova ali i velikih prilika. Bit će to godina u znaku Rijeke kao europske prijestolnice kulture. Ta jedinstvena priča dovest će nas u fokus kulturne scene Europe.

Svima nama, cijeloj Županiji to je izazov i prilika da sve što nas čini posebnim i drugačijim, svo naše kulturno nasljeđe, višestoljetnu tradiciju utkanu u ovu suvremenu i tehnološki naprednu današnjicu, sažmemo i prezentiramo kroz mnoštvo događanja, kulturnih i umjetničkih programa.

A siguran sam da mi to možemo, ako se okupimo oko te naše Luke različitosti, a ta Luka smo svi mi u svim dijelovima najljepše “zeleno plave” županije. Sretno vam svima!”, stoji u novogodišnjoj čestitki župana Komadine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari