SVEČANA SJEDNICA

Župan Zlatko Komadina na svečanosti u povodu Dana Krapinsko-zagorske županije

Župan Zlatko Komadina prisustvovao je svečanoj sjednici Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije u povodu Dana županije.

U pozdravnom obraćanju župan je istaknuo dugogodišnje prijateljske veze dviju županija te naglasio posebno atraktivnu manifestaciju kojom krapinsko-zagorski kraj svake godine na riječkom Korzu predstavlja svoju bogatu gastronomsku i turističku ponudu kao i kulturno-povijesnu baštinu. Govoreći o suradnji istaknuo je projekte razvoja zdravstvenog turizma te čestitao na svim uspješnim ulaganjima u školstvo i zdravstvo.

„ Nerijetko se otvara pitanje jesu li u Hrvatskoj županije potrebne. Vjerujte mi, imam dovoljno iskustva i dobro se sjećam kako su izgledale naše škole, zdravstvene ustanove u trenutku kada smo ih mi preuzeli. Sve je to bilo zapušteno, a našim kontinuiranim ulaganjima danas su sve to respektabilne ustanove. Razvoj je vidljiv kada ste bliži građanima i znate koje su im potrebe nego kad tim sustavima upravlja država”, poručio je župan te pozvao na novi susret u Rijeci na Korzu.

Svečanost je uveličao i predsjednik RH Zoran Milanović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari