'NAPOKON PRAVA TRGOVINA NA DRENOVI'

RI TV Oduševljenje na Drenovi: Pogledajte kako izgleda i što sve nudi danas otvoreni supermarket Plodina

Drenova je najnaseljeniji riječki mjesni odbor pa je brojnim stanovnicima nasušno potreban velik broj trgovina. Više u video prilogu!

Do danas je na Drenovi bilo premalo trgovina, ili barem onih koje udovoljavaju najmodernijim standardima trgovine na malo robom široke potrošnje, stoga je današnje otvorenje novog supermarketa Plodina na Drenovi izazvalo veliko zanimanje Drenovčana

Posebno zadovoljan danas ujutro bio je prvi kupac Drago: “Ovo mi je sada najbliži supermarket i oduševljen sam zbog toga. Ovo će od sada biti moj porvi izbor pri odlasku u trgovinu.”, rekao nam je oduševljeni Drago.

Svoje oduševljenje nisu krili ni drugi kupci, bilo oni s Drenove ili iz nekog drugog dijela Rijeke, što možete vidjeti u našem video prilogu.

Novi supermarket na adresi Ružice Mihić 20, a prostire se na 502 m2 vrhunski uređenog prostora koji prati sve trgovačke trendove uređenja i opremanja.

Iako je tijekom cijelog dana kiša lijevala u Rijeci kao iz kabla, posjeta novootvorenom supermarketu bila je izuzetno velika, posebno u drugom dijelu jutra i u rano poslijepodne. Mještani su željeli provjeriti ponudu novog dućana a čini se da su svi zadovoljni jer se nitko nije kući vratio bez nekoliko vrećica raznih potrepština.

Anketirani mještani priznali su nam da ih je oduševilo novo mjesto za obavljanje svakodnevne kupovine s bogatom ponudom poznatih brendova, ali i vlastitih robnih marki koje karakterizira visoka kvaliteta uz povoljne cijene.

Ovo je 142. trgovina u Hrvatskoj, čime Plodine nastavljaju daljnju ekspanziju, kako u riječkom prstenu, tako i u cijeloj Hrvatskoj. O tome nam je opširnije govorio Luka Ćurković, član Uprave Plodina, koji je naglasio kako je ovim projektom na Drenovi otvoreno 20-ak novih radnih mjesta. Također je naglasio velik značaj novog logističkog centra Plodina na Kukuljanovu gdje je već zaposleno gotovo 300 djelatnika, a u najskorije vrijeme očekuje se zapošljavanje još oko 200 ljudi.

Povodom svečanog otvorenja novog supermarketa, kupce je razveselio i prigodan zabavni program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a kolo sreće donosilo je i vrijedne nagrade prvim kupcima.

Radno vrijeme Plodina Rijeka Drenova je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00. Sve nedjelje do kraja godine bit će radne!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari