NOVA RIJEČKA 'DESETKA'

Video | Alen Halilović potpisao za Rijeku! “Sretan sam što sam u Rijeci”

Zaželio sam se ovu sezonu vratiti u Hrvatsku, poručio je Alen Halilović

Alen Halilović novi je igrač HNK Rijeka. Halilović je u srijedu ujutro odradio liječnički pregled i nakon toga potpisao ugovor. Halilović je prošle sezone nosio dres engleskog Readinga, a u svojoj karijeri bio je član i velikana kao što su Barcelona i Milan.

– Dugo sam bio u kontaktu s Rijekom. Zaželio sam se ovu sezonu vratiti u Hrvatsku, zadovoljan sam i sretan što sam ovdje u Rijeci. Dugo smo pričali i razgovarali i poznajem dobro klub i zato sam se odlučio na taj korak, rekao je Alen Halilović koji je 2014. godine obukao dres Barcelone.

Alen je po dolasku imao priliku obići kamp i uvjeriti se u odlične uvjete za rad u Rijeci, a nogometni izazovi ubrzo počinju.

– Pratio sam HNL prošle sezone, više nego ikada, bila je jako zanimljiva i to mi je još veći motiv. Radi se dobra ekipa ove sezone, dobra je atmosfera i inzistirao sam da dođem što ranije i da krenemo što prije raditi, rekao je je Alen Halilović.

Cijelu izjavu pogledajte u videu HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari