ANAS NE IDE U DUBAI: Na sastanku Juričić-Kek-Sharbini dogovoreno – prolongiranje dogovora

Foto: HNK Rijeka

Zahvaljujem svima u klubu na razumijevanju i ne mislim da me je klub htio odbaciti. Rijeka je moj klub i svi znaju da se ovdje najbolje osjećam – izjavio je Anas Sharbini

U petak u kampu HNK Rijeka sastali su se Srećko Juričić, Matjaž Kek i Anas Sharbini.

Sastanak je održan sa željom uspostave normalne komunikacije i rješavanja novonastale situacija na zadovoljstvo svih. Na sastanku je dogovoreno da Sharbini ne putuje s ekipom u Dubai i da do povratka razmotri sve mogućnosti i ponude, te riješi osobne probleme koji mu ne dozvoljavaju igranje utakmica.

– Još smo jednom dogovorili detalje vezane za početak pripremnog perioda. Ponavljam još jednom da sam s Anasom u stalnom kontaktu i on je igrač Rijeke što u niti jednom trenutku nije bilo sporno! Krajem protekle godine Anas je imao svoje planove, dobio je konkretnu ponudu i dogovorili smo se da u miru obavi razgovore da bismo što prije dobili jasnu sliku. Anas nas je izvijestio da još uvijek razmatra ponude, pa smo se dogovorili da sve riješimo nakon našeg povratka iz Dubaija. Tada ćemo sjesti i zajedno odlučiti što dalje, a za to vrijeme Anasu je omogućeno treniranje s ekipom Rijeke II – ustvrdio je Matjaž Kek.

Nakon sastanka Anas Sharbini ponudio je svoje viđenje situacije.

– U stalnom sam kontaktu s klupskim čelnicima, razgovarao sam ovih dana s predsjednikom Damirom Miškovićem i redovito se čujem s trenerom Kekom. Dogovorili smo se da razmotrim sve mogućnosti i pokušam riješiti osobne probleme. Zahvaljujem svima u klubu na razumijevanju i ne mislim da me je klub htio odbaciti. Smatram da se u javnosti stvorila pogrešna slika o našem odnosu. Rijeka je moj klub i svi znaju da se ovdje najbolje osjećam – izjavio je Anas Sharbini.

(hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari