KONFERENCIJSKA LIGA

Armada će večeras podržati uhićene BBB? Navodno mrežama kruži poruka “Danas su to oni, sutra možemo biti mi”

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijaka i Torshavn od 20 sati na Farskim otocima igraju utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige

Riječke nogometaše pratit će njihova navijačka skupina Armada, koja je najavila akciju podrške pritvorenim Bad Blue Boysima, tvrdi Index.hr.

Gotovo stotinu navijača Dinama nalazi se u pritvoru u Ateni nakon što su u ponedjeljak navečer sudjelovali u neredima uoči odgođene utakmice Dinama i AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka. U neredima je ubijen navijač AEK-a Michalis Katsouris (29).

Društvenim mrežama kruži poruka kojom se pripadnike Armade poziva da u 19 sati na zapadnoj tribini stadiona Torsvollur u Torshavnu izraze podršku Boysima. U poruci stoji da se BBB-ima u Ateni ne pruža liječnička pomoć iako imaju prostrjelne rane, dok “hrvatski konzulat poklapa slušalicu na upit za bilo kakvu pomoć”.

“Danas su to oni, sutra možemo biti mi”

“Ubojica se ne može pronaći pa se traži bilo koji način da se opere i okrivi nekoga od Hrvata, iako svi znaju da nemaju veze s tim. Šalju im se odvjetnici koji ih izdaju, prijete im ozbiljne zatvorske kazne.

Koliko god to nekima teško bilo, i nisu huligani i ne slažu se s time, to je dio naše priče i njima je potrebna pomoć. Svaka pomoć je dobrodošla, a pogotovo trenutno jedina koju možemo pružiti medijska podrška. Danas su to oni, sutra možemo biti mi”, stoji u navodnoj poruci za navijače Rijeke, piše Index.hr.

Nešto prije 20 sati na službenoj Facebook stranici KN Armada osvanula je objava sljedećeg sadržaja (poruku prenosimo točno onako kako je napisana):

“ODBIJANJE PRUŽANJA LIJEČNIČKE POMOĆI, UKLANJANJE DOKAZA, IGNORIRANJE I ODBIJANJE POMOĆI SVOJIM DRŽAVLJANIMA OD STRANE HRVATSKOG KONZULATA…

SRAMITE SE!

DOSTA JE TERORA, DOSTA JE MEDIJSKIH LAŽI I MANIPULACIJA!

HRVATSKI NAVIJAČI ZAJEDNO OD SVEGA JAČI!”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari