Armada protiv Igora Bišćana kao rješenja za klupu Bijelih

Nekim medijima proširila se informacija kako je bivši igrač Dinama najveći kandidat za novoga trenera Rijeke. U Klubu navijača Armada – najblaže rečeno – neće imati podršku!

Članovi i vodstvo KN Armada ovoga puta nisu objavljivali priopćenja (zasad?) već su svoje mišljenje o mogućem angažmanu Igora Bišćana za trenera HNK Rijeke izrazili samo jednom objavom na svojoj Facebook stranici – fotografijom “prekriženog” Igora Bišćana s porukom:

“NIKADA ZABORAVITI, NIKADA OPROSTITI!
IGORE, ODLAZI!!
PRVACI 98/99!!!”

Svakom pravom navijaču Rijeke poruku ne treba posebno raščlanjivati, oni iskusniji sjećaju se Bišćanovog pokazivanja “muda” navijačima Rijeke.

Pored toga, Igor Bišćan poniknuo je u “močvarnom” Maksimiru. Iako je upravo Bišćan posljednjih desetljeća napravio značajan otklon  od godinama vladajuće nomenklature u hrvatskom nogometu pa joj se čak i otvoreno suprotstavio, tu istodobno slavnu i “prokletu” sezonu 1998/99. i Dinamov nepravedno osvojeni naslov prvaka Hrvatske ispred Rijeke – s Bišćanom u kadru “šampionske” momčadi – navijači Rijeke očito mu ne mogu zaboraviti.

Kako neslužbeno saznajemo, na Rujevici je ipak organiziran i sastanak Damira Miškovića s predstavnicima Armade kako bi se “smekšali” tvrdi stavovi vodstva navijačke skupine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari