Armada protiv Igora Bišćana kao rješenja za klupu Bijelih

Nekim medijima proširila se informacija kako je bivši igrač Dinama najveći kandidat za novoga trenera Rijeke. U Klubu navijača Armada – najblaže rečeno – neće imati podršku!

Članovi i vodstvo KN Armada ovoga puta nisu objavljivali priopćenja (zasad?) već su svoje mišljenje o mogućem angažmanu Igora Bišćana za trenera HNK Rijeke izrazili samo jednom objavom na svojoj Facebook stranici – fotografijom “prekriženog” Igora Bišćana s porukom:

“NIKADA ZABORAVITI, NIKADA OPROSTITI!
IGORE, ODLAZI!!
PRVACI 98/99!!!”

Svakom pravom navijaču Rijeke poruku ne treba posebno raščlanjivati, oni iskusniji sjećaju se Bišćanovog pokazivanja “muda” navijačima Rijeke.

Pored toga, Igor Bišćan poniknuo je u “močvarnom” Maksimiru. Iako je upravo Bišćan posljednjih desetljeća napravio značajan otklon  od godinama vladajuće nomenklature u hrvatskom nogometu pa joj se čak i otvoreno suprotstavio, tu istodobno slavnu i “prokletu” sezonu 1998/99. i Dinamov nepravedno osvojeni naslov prvaka Hrvatske ispred Rijeke – s Bišćanom u kadru “šampionske” momčadi – navijači Rijeke očito mu ne mogu zaboraviti.

Kako neslužbeno saznajemo, na Rujevici je ipak organiziran i sastanak Damira Miškovića s predstavnicima Armade kako bi se “smekšali” tvrdi stavovi vodstva navijačke skupine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari