Australski reprezentativac Jason Davidson novo pojačanje Rijeke

– Potpis  za Rijeku je korak naprijed u mojoj karijeri. Rijeka je osvojila naslov prvaka, igrala Ligu prvaka i sada će igrati Europsku ligu, rekao je Jason Davidson

Jason Davidson novi je igrač HNK Rijeka. Davidson je u karijeri igrao za niz klubova, među poznatijima za West Bromwich Albion (2014./2015.), Huddersfield Town (2015. – 2017.) dok je prošle sezone bio na posudbi u Groningenu.

– Jako sam uzbuđen, ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri. Drago mi je da smo sve dogovorili i sada je na redu posao. Na meni je da sada izađem na travnjak i dokažem se, rekao je Davidson, australski reprezentativac, koji igra na poziciji lijevog

– Potpis  za Rijeku je korak naprijed u mojoj karijeri. Rijeka je osvojila naslov prvaka, igrala Ligu prvaka i sada će igrati Europsku ligu. To je pravi izazov i korak naprijed. Sjajna prilika za mene i momčad da se dokažemo protiv velikih momčadi kao što je Milan, ustvrdio je Davidson koji je i obiteljski vezan uz Hrvatsku.

– Već sam bio u Rijeci.  Kada se pojavio interes za mene počeo sam malo istraživati iako sam i prije znao dosta. Moja supruga je iz Hrvatske , nakon SP-a 2014. godine bio sam u Hrvatskoj na odmoru na Krku. Vidio sam da Rijeka proteklih godina napreduje i osvajanje prvenstva bila je najbolja potvrda, zaključio je Jason Davidson.

HNK Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari