BAKAR BIKE: Ove subote biciklirajte bakarskim zaleđem uz degustaciju baškota i domaćeg pjenušca

Foto: TZ Grad Bakar

U subotu, 25. svibnja održat će se sedmo izdanje rekreativno biciklističke manifestacije “Bakar Bike”

Svake godine mijenja se ruta same biciklijade, pa tako i same startne pozicije.

Sudionicima Bakar Bike-a na raspolaganju je ruta na kojoj će imati priliku upoznati ljepote i okusiti delicije bakarskog kraja, uz degustacije bakarskog baškota i bakarske vodice. I ovogodišnji “Bakar Bike” zajednički organiziraju Turistička zajednica Grada Bakra, Promotiv Travel Outdoor i BBK Team Rodeo i partner Ludwig’s Gastru Pub.

Prijave i okupljanje sudionika počinje u 9 sati ispred Pivnice Kaltenberg na Kukuljanovu, a druženje bakarskim biciklističkim stazama kreće u 10 sati.

Nakon starta kreće se prema hrptu Rebar iznad Sušačke Drage s kojeg se pruža pogled prema Rijeci i Riječkom zaljevu. Nastavlja se kroz Sv. Kuzam i Škrljevo prema Krasici i Praputnjaku sa kratkom stankom na Bakarskim prezidima. Slijedi asfaltni uspon kroz Meju u smjeru Oštrovice do najviše točke biciklijade nakon čega put vodi na makadam kojim se spušta prema Ponikvama gdje se nalazi krški fenomen pod nazivom“Sad ga ima, sad ga nema jezero“. Nakon toga, slijedi Kukuljanovo i dolazak do Kaltenberga na zasluženi ručak.

Foto: TZ Grad Bakar   

Prijave i okupljanje sudionika počinje u 9 sati na parkiralištu pokraj pivnice Kaltenberg, a start biciklijade je u 10 sati.

Kotizacija iznosi 50 kuna, a uključuje organizaciju, okrjepe, stručna vođenja, ručak i poklon. Djeca do 15 godina uz pratnju roditelja ne plaćaju kotizaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja