KRILNI NAPADAČ

Bernard Karrica je novi igrač HNK Rijeka: “Rijeka je veliki klub”

Bernard Karrica novi je igrač HNK Rijeka. Karrica je u Rijeku stigao kao slobodan igrač iz redova Dinama, te je u ponedjeljak odradio liječnički pregled i potpisao ugovor.

– Jako sam zadovoljan što sam došao u Rijeku. Rijeka je veliki klub u Hrvatskoj, i nadam se i vjerujem, da ćemo ostvariti dobre rezultate. Dat ću svoj maksimum da pokažem sve što znam i da opravdam povjerenje koje mi je klub dao, rekao je Bernard Karrica po dolasku u Rijeku.

Karrica se najbolje osjeća na poziciji lijevog krila, a iz redova Rijeke poznaje Roka Jurišića s kojim je dijelio svlačionicu u Dinamu.

– U Zagrebu sam bio dvije i pol godine, Hrvatska je predivna zemlja i prvi dojmovi u Rijeci su odlični. Vjerujem da ću i ovdje uživati i želim prije svega dati svoj maksimum, rekao je Karrica koji će se priključiti ekipi na pripremama u Kranjskoj Gori.

– Priključit ću se odmah ekipi, na meni je da naporno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto u ekipi, zaključio je Bernard Karrica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari