PRVA PRESSICA NOVOG TRENERA

BIJELI OTPUTOVALI U ŠVEDSKU Đalović: Čeka nas zahtjevna utakmica jako bitna za naš klub i hrvatski nogomet

Radomir Đalović u srijedu ujutro odradio je prvu konferenciju za medije u svojstvu trenera HNK Rijeka

Najavio je gostovanje kod Elfsborga u uzvratnoj utakmici trećeg kola UEFA Europske lige.

– Hvala Upravi HNK Rijeka na čelu s predsjednikom Miškovićem i direktorima što su mi dali priliku da vodim Klub. Hvala i treneru Sopiću i njegovom stožeru na odličnom radu u ovih godinu dana. Što se tiče Elfsborga imali smo malo vremena za pripremu, ali čeka nas zahtjevna utakmica koja je jako bitna za naš klub i cijeli hrvatski nogomet. Spremni smo maksimalno, koncentrirani… Imao malo problema s ozljedama, ali tkogod bude igrao dat će sve od sebe i očekujemo da ćemo proći Elfsborg, rekao je Đalović.

U svom debiju na klupi Rijeke imat će zahtjevan zadatak koji otežavaju određene ozljede u momčadi. Ipak, Đalović je po prirodi optimist.

– Naši igrači su pokazali u prošlim utakmicama, kako u Europi tako i u HNL-u, da mogu igrati na visokoj razini. Mislim da je veći pritisak na Elfsborgu. Pripremili smo se na teren koji nas očekuje tamo, oni domaće utakmice igraju drugačije, puno ofenzivnije…Radili smo i neke stvari na treningu, puno ćemo razgovarati i očekujem da tu nećemo imati problema. Bitno je da se što prije prilagodimo na njihov teren i atmosferu, istaknuo je Đalović.

Sportski direktor Darko Raić Sudar osvrnuo se na trenersku promjenu koja se dogodila uoči uzvratne utakmice u Švedskoj.

– Željku Sopiću i cijelom stožeru zahvaljujem na ovih godinu dana što smo bili zajedno. Kada sve pogledamo bilo je puno više lijepih stvari od teških trenutaka. Tako je to u životu i trenerskom poslu, nikada ne znaš što će biti. Meni je drago što je Radomir Đalović prihvatio ovaj izazov, dobio pravu priliku. Njegovi rezultati će, kao i svakom treneru, definirati njegov put, a s naše strane imat će maksimalnu podršku, istaknuo je Raić Sudar.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u nastavku:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari