ODBOJKA, PRVA B LIGA ZAPAD

Bravo djevojke! Odbojkašice Rječine u Umagu s 3:0 pobijedile favorizirane Umažanke

Odbojkašice Rječine ostvarile su novu gostujuću pobjedu, ovog puta u susretu s favoriziranim odbojkašicama Umaga i kući se vraćaju zadovoljne s nova dva boda

OK UMAG: OK RJEČINA 0:3 (24:26,15:25,20:25)

Ovom pobjedom odbojkašice Rječine plasirale su se točno u sredinu ljestvice Prve B lige zapad, iako igra prikazana i jučer u Umagu ali i u nekim ranijim utakmicama sugerira da bi mogle biti plasirane i u sam vrh.

Prvi set je jedini ponudio malo uzbuđenja. Tijekom cijelog seta Umažanke su lovile zaostatak a u samoj završnici seta uspjele su i izjednačiti te natjerati odbojkašice Rječine da dodatno ‘stisnu’ i osvoje set 24:26.

Drugi set Rječina je potpuno izdominirala i Grobničanke su ga osvojile s deset poena razlike. Već je tada bilo jasno da će domaće djevojke teško okrenuti susret u svoju korist.

Dominacija Rječine nastavljena je i u trećem setu pa je nakon sat i pol vremena susret okončan rezultatom 0:3 za Rječinu.

Kratku izjavu za Riportal dala je standardno pouzdana Lucija Vukas:

“U današnjoj utakmici svaka je igračica pokazala svoje vještine. Pobjedom i novim bodovima u veselom raspoloženju završavamo polusezonu. Vjerujem kako ćemo u nastavku biti još jače i odlučnije. Čestitke protivnicama na dobroj i borbenoj igri.”

Slijedi zimska stanka, a ne sumnjamo da će nastavak sezone donijeti još vrhunskih partija odbojkašica Rječine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari