ČETVRTFINALE KUPA HRVATSKE: Rijeka protiv Intera na stadionu HNK Rijeka, potvrđena zamjena domaćinstava

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u srijedu (13. prosinca) utakmicu četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv Intera odigrat će na stadionu HNK Rijeka od 17 sati

Utakmica četvrtfinala prvotno se trebala odigrati u srijedu u Zaprešiću od 16 sati, a do zamjene domaćinstva došlo je dogovorom klubova.

U službenoj odluci Povjerenstva za natjecanje istaknuto je da je teren stadiona ŠRC Zaprešić natopljen vodom i da se, s obzirom na vremensku prognozu, utakmica neće moći igrati ili bi se odigrala u uvjetima koji mogu biti opasni za zdravlje igrača.

Svi pretplatnici HNK Rijeka za Kup utakmicu protiv Intera imaju besplatan ulaz, a besplatno na utakmicu mogu i oni koji su kupili ulaznicu za ogled u nedjelju protiv Slaven Belupa koji je odigran po hladnom i kišnom vremenu.

Ulaznice će biti u prodaji na dan utakmice, zapadna blagajna će raditi od 14 sati, a istočna od 16 sati. Cijene možete pronaći ovdje, a cijena ulaznice bit će redovna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari