SITNO ODBROJAVAMO

Video | Dalić okupio Vatrene pa našem novinaru odgovorio na pitanje o sastavu za Maroko: ‘Čeka nas teška utakmica, ali ozlijedio im se važan igrač’

Novinar Silvijo Maksan pitao je izbornika Dalića zna li već sastav za Maroko ili će pričekati da prođe utakmica sa Saudijskom Arabijom

Došao je i taj dan. Hrvatska nogometna reprezentacija, naš najpopularniji sportski kolektiv, selekcija, danas se okupila u Zagrebu. Izbornik Zlatko Dalić u 11 sati u hotelu Sheraton okupio je 26 igrača koje je pozvao i time je započela operacija “Katar 2022”. Izbornik je održao i press konferenciju, a ondje je bio i naš novinar.

“Popis koji je predočen prije neki dan ostaje, nema nikakvih promjena. Maroko je po meni jako bitan, ako ne i ključ utakmice. Protivnik koji je sjajan i kada smo ga tek dobili nismo imali velika razmišljanja o njima, ali opasna je reprezentacija. Nakon Maroka ćemo tek razmišljati o Kanadi. Bitno je da dalje svi ostanu zdravi. Još čekamo Vidu, on je imao utakmicu kasno sinoć”, rekao je na početku Dalić.

Zna li se već sastav za Maroko?

Naš novinar Silvijo Maksan pitao je Dalića zna li već sastav za Maroko ili će pričekati da prođe utakmica sa Saudijskom Arabijom.

“Ne znam što će biti do Maroka. Moramo odraditi par treninga, vidjeti stanje igrača i prirediti se. Čeka nas teška utakmica. Ovisit će i o našoj analizi Maroka, da vidimo što su im jače, a što slabije točke. Jučer im se ozlijedio važan igrač (op.a. Harit). Mi moramo gledati sebe i spremati svoju reprezentaciju tamo gdje smo najjači, a to je naš vezni red. Oko sastava ćemo razgovarati 22. na press konferenciji”, odgovorio je Dalić našem novinaru.

Podsjetimo, Vatreni će u srijedu, 16. studenoga, odigrati prijateljsku utakmicu sa Saudijskom Arabijom od 11 sati po našem vremenu. To će biti posljednja provjera prije Mundijala, a onda je prva utakmica na SP-u 23. studenoga protiv Maroka, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari