EURO 2020

DALIĆ PRELOMIO Vatreni protiv Španjolske u (ne)očekivanom sastavu, zamjena za Perišića po liniji hijerarhije

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska i Španjolska sastat će u ponedjeljak (18 sati) u osmini finala Europskog prvenstva

U početnoj momčadi hrvatske nogometne reprezentacije za utakmicu osmine finala protiv Španjolske (ponedjeljak, 18 sati) bit će Ante Rebić i Josip Juranović, doznaju Sportske novosti.

Rebić će na lijevom krilu zmijeniti Ivana Perišića, koji ne konkurira za nastup jer je ovog vikenda bio pozitivan na testiranju na Covid, a Juranović će ponovno zauzeti mjesto na desnom boku, dok će ‘senator’ Šime Vrsaljko ostati na klupi.

Sastav Hrvatske protiv Španjolske:

Livaković – Juranović, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol – Modrić, Brozović, Kovačić – Vlašić, Petković, Rebić

Daliću je uoči susreta sa Španjolcima najveći problem bio izostanak Perišića, za kojega je najavio da će ga zamijeniti jedan od trojice – Josip BrekaloAnte Rebić ili Mislav Oršić i u konačnici se odlučio za Rebića, kojemu je mjesto na lijevom krilu prirodna pozicija.

Što se tiče Juranovića, on je oduševio u posljednjoj utakmici, protiv Škotske u skupini i Dalić je očito znog toga ponovno odlučio utakmicu početi s njim, a ne jednim od “senatora” u svojoj ekipi, Šimom Vrsaljkom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari