DANAS SPEKTAKL NA RUJEVICI: U humanitarnom nogometnom poslijepodnevu veterani milanskog Intera, Rijeke, All stars Rijeka i Humane zvijezde!

U 16.30 sati igrat će All stars Rijeke protiv Humanih zvijezda, a u 18 sati veterani Intera iz Milana i legende HNK Rijeke. Sav prihod udruzi DIRA koja se brine o djeci s posebnim potrebama

Toldo, Zanetti , D. Baggio i druge legende slavnog milanskog Intera kročit će danas na travu stadiona HNK Rijeke na Rujevici kako bi u susretu koji će zasigurno ponuditi mnogo zanimljivosti i nogometnih atrakcija s legendama Rijeke kako bi u okviru akcije »Sve za djecu – Kao kap vode na dlanu« pridonijeli prikupljanju novčanih sredstava za udrugu DIRA koja se brine o djeci s posebnim potrebama.

Ta utakmica započet će u 18 sati, a prethodit će joj – od 16.30 – još jedan zanimljiv nogometni ogled, onaj All stars Rijeke protiv Humanih zvijezda, sastava kojeg će činiti poznata imena hrvatske javne scene – sportaši, glazbenici, političari, novinari…

Glazbenu podršku ovom spektaklu dat će i riječki reper Gane Rimatore, Klapa Grobnik i Lovranska glazba. Ulaznice po cijeni od 20 kuna za Istok i 30 kuna za Zapad (VIP ulaznice – 100 kuna) danas će se moći kupiti od 15 sati na blagajnama na istoku i zapadu Stadiona HNK Rijeke. Sav prihod usmjeriti će se uređenju i opremanju većeg prostora za rad Udruge DIRA odnosno provođenju terapija za djecu s poteškoćama u razvoju.

U petak humanitarni koncert na Trgu 128. brigade

Kao nastavak ove akcije, u petak 15. travnja na Trgu 128. Brigade od 18 sati pa do kasno u noć održat će se veliki humanitarni koncert na kojem će nastupiti dvadesetak najpoznatijih izvođača iz Rijeke i Primorsko-goranske županije, uz podršku gostiju iznenađenja među kojim aće biti neka od velikih imena hrvatske strade.

Nastupit će Damir Kedžo, Belfast Food, Šajeta & Shaiones, Gane Rimatore, Mauro Staraj & La Banda, The Blondes… Tijekom koncerta bit će uspostavljen i call center (u restoranu Municipium) – pozivom na humanitarni broj 060 9009 pozivatelj će donirati pet kuna. Koncert, kao i goste u call centru – poznata lica javnog života – uživo će prenositi Kanal RI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari