Domagoj Duvnjak MVP Europskog prvenstva, Igor Karačić u idealnoj momčadi!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Izabrana je idealna momčad Europskog prvenstva, a predvodi je MVP Domagoj Duvnjak! Ogromno priznanje za Duvnjaka, ali i za Igora Karačića koji je izabran u idealnu sedmorku!

Domagoj Duvnjak najbolji je igrač Europskog prvenstva u rukometu! Duvnjak je nosio Hrvatsku do finala, sjećamo se da je odnosio titule igrača utakmice i kada u napadu nije briljirao, ali je zato u obrani bio fantastičan.

Njegova igra u 5-1 obrani je dovedena skoro do savršenstva, kasnije je tijekom turnira kao pravi kapetan i vođa nosio reprezentaciju i u napadačkom dijelu i zaslužio je titulu MVP-a, piše Sportnet.hr

Osim njega veliko priznanje dobio je i Igor Karačić koji je u idealnih sedam na poziciji srednjeg vanjskog. I Karačić iza sebe ima sjajan turnir, odigrao je utakmicu za pamćenje protiv Španjolske u grupnoj fazi te mu želimo da to ponovi i u finalu.

Na vratima idealne momčadi je Gonzalo Perez de Vargas, a najbolji obrambeni igrač je Nijemac Hendrik Pekeler.

Tu su još i na vanjskim pozicijama lijevo Sander Sagosen i desno Jorge Maqueda, na crti je Bence Banhidi, a na krilima lijevo Magnus Jöndal i desno Blaž Janc.

Duvnjak je jedini Hrvat uz Ivana Balića koji je odnio titulu MVP-a. Balić je to napravio dva puta i to 2004. i 2006. godine, a nakon njega dva puta trofej je osvajao Nikola Karabatić dok su to po jednom poslije Balića napravili Filip Jicha, Momir Ilić, Raul Entrerrios i na prošlom Jim Gottfridsson.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari