NEŽELJENE SCENE

Drama na Rujevici: Nakon utakmice igrač Osijeka udario Čolaka, intervenirala i policija!

Grezda je šakom udario Čolaka u glavu

Rijeka je prošla u finale Kupa nakon pobjede nad Osijekom 3:2, no nakon drame na terenu još jedna dogodila se na parkiralištu stadiona Rujevica.

Već tijekom drugog poluvremena svjedočili smo velikoj nervozi igrača Osijeka koji su počeli gubiti “dobivenu” utakmicu, na travnjaku je došlo do naguravanja između igrača obje momčadi, a sve se nastavilo i nakon susreta

Delegat utakmice Ivan Smokrović zabilježio je fizički napad na jednog igrača Rijeke.

Antonija Čolaka, strijelca drugog gola Bijelih (iz jedanaesterca), šakom u glavu je na parkiralištu ispred svlačionica udario Eros Grezda

Zbog svega je intervenirala i policija koja je izvršila službenu obradu istog događaja.

“Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događanja”, napisao je delegat u izvještaju o utakmici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari