ODLUČNO "NE" IZ KLANE!

E, SADA JE KRAJ! I NK Klana odbila sudjelovanje u Superligi!

Foto: Facebook

Zakucan je posljednji čavao u lijes pompozno najavljene – a čini se definitivno propale –  ideje o europskoj nogometnoj Superligi!

Naime, oglasili su se iz Nogometnog kluba Klana i također uputili odbijenicu Realovu  Florentinu Perezu i Juventusovu Andrei Agnelliju, idejnim začetnicima i provoditeljima ideje o nogometnoj Superligi u kojoj je trebalo igrati 20 klubova-europskih velikana; no postepenim odustajanjem većine klubova od te ideje začetnici Superlige  mahnito na sve strane traže zamjenske klubove koji bi popunili prazninu.

No, iz NK Klana su rekli odlučno – NE!

Njihovo urnebesno priopćenje objavljeno na službenom Facebook profilu NK Klana prenosimo u cijelosti:

PRIOPĆENJE

Ovim putem želimo stati na kraj medijskim glasinama koje kruže posljednjih dana.

Unatoč opetovanim pozivima i pritisku čelnika najbogatijih europskih klubova, NK Klana donio je odluku da se neće pridružiti novoosnovanoj europskoj Superligi te će shodno tome nastaviti natjecanje u 1. Županijskoj nogometnoj ligi pod okriljem Nogometnog saveza Primorsko-goranske županije.“.

[PRIOPĆENJE] Ovim putem želimo stati na kraj medijskim glasinama koje kruže posljednjih dana. Unatoč opetovanim pozivima…

Objavljuje Nogometni klub KlanaPonedjeljak, 19. travnja 2021.

Iz Nogometnog kluba Klana pokazali su odličan smisao za humor, ali bez obzira na šaljivost njihove objave i na ovaj način su stali na pravu stranu, stranu duge i neupitne europske nogometne tradicije naspram bešćutnog korporativnog mehanizma koji na ovaj prelijepi sport gleda samo kao na tvornicu novca.

Povezani VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari