ZA UDARAC ŠAKOM

Eros Grezda saznao kaznu zbog udaranja Čolaka

Foto: Screenshot

Eros Grezda saznao je kaznu za udaranje Antonija Mirka Čolaka nakon dvoboja između Rijeke i Osijeka. Osječki napadač bit će četiri utakmice na hlađenju…

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza održala je sjednicu s Erosom Grezdom na dnevnom redu.

Grezda je nakon dvoboja između Rijeke i Osijeka na parkiralištu prišao Antoniju Mirku Čolaku i udario ga šakom te je prijavljen. Taj događaj unesen je i u službeni zapisnik, dostavljena je i snimka nadzorne kamere te je donesena odluka o kazni.

“Disciplinska komisija odlučila je Erosu Grezdi izreći kaznu zabrane igranja na četiri prvenstvene ili kup utakmice. Kazna mu je izrečena zbog toga što je nakon utakmice polufinala Hrvatskog kupa između Rijeke i Osijeka izvan igrališta u prostoru stadiona HNK Rijeka fizički napao igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka, čime je počinio prekršaj iz članka 57. Disciplinskog pravilnika HNS-a.

Putem kluba, igraču je dostavljena ova odluka, čime ujedno počinje teći kazna”, stoji u odluci.

Prema pravilniku Grezda je mogao biti kažnjen suspenzijom od dvije do šest utakmica, a da je došlo do ozljeđivanja Čolaka, kazna je mogla biti i do one najviše, izbacivanja iz nogometne organizacije, pIše Sportnet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari