EUROPSKA LIGA: HNK Rijeka u petak počinje prodaju ulaznica za utakmicu trećeg pretkola

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Hrvatski nogometni klub Rijeka obavještava sve navijače da prodaja ulaznica za treće pretkolo kvalifikacija Europske lige (8. kolovoza, 20 sati) počinje u petak 2. kolovoza

HNK Rijeka ovom prilikom svim vjernim pretplatnicima i članovima kluba osigurala je povoljnije cijene ulaznica za europski ogled, te će one u prosjeku biti jeftinije u odnosu na utakmice HNL-a.

Zapadna blagajna će u petak raditi od 11 do 19 sati. U subotu, na dan utakmice protiv Slaven Belupa, ulaznice za europski ispit moći će se kupiti na blagajni na zapadnom ulazu u kamp od 16 do 22 sata. U nedjelju će blagajna raditi od 8 do 16 sati, a zatim idući tjedan od ponedjeljka do srijede (5. – 7.  kolovoza) od 11 do 19 sati.

Zaštićeni period kupnje ulaznica za vlasnike kompleta za sezonu 2019./2020. trajat će od petka 2. kolovoza do utorka 6. kolovoza.

Svaki vlasnik kompleta ulaznica za tekuću sezonu u zaštićenom periodu kupnje ima pravo otkupiti svoje mjesto i kupiti bilo koje slobodno mjesto, do najviše ukupno četiri ulaznice uključujući svoje mjesto.

Osobe za koje vlasnik kompleta kupuje ulaznice ne moraju biti članovi kluba i u tom slučaju kupuju ulaznicu po cijeni za nečlanove uz obvezno predočenje osobnog dokumenta za osobu za koju se kupuje karta.

U slučaju da je osoba za koju pretplatnik kupuje ulaznicu član HNK Rijeka, onda je cijena ulaznice istovjetna onoj za pretplatnike s time da osoba koja kupuje mora imati člansku iskaznicu osobe za koju kupuje.

Prilikom kupnje ulaznica potrebno je dati na uvid komplet ulaznica i člansku iskaznicu za ostvarenje povoljnije cijene ulaznica. Korištenjem jedne članske iskaznice ostvaruje se popust na kupnju jedne ulaznice.

Vlasnici kompleta moći će izvršiti prvokup svog mjesta on-lineunošenjem barkoda kompleta i ostvariti popust uz člansku iskaznicu. Putem interneta nije moguće kupiti više ulaznica već samo otkupiti svoje mjesto.

Članovi Kluba navijača Armada povoljnije cijene mogu kupiti ulaznice za sjevernu tribinu. Sve osobe do 16 godina ostvaruju popust od 50 posto na cijenu ulaznice.

Slobodna prodaja svih slobodnih mjesta na stadionu za treće pretkolo kvalifikacija Europske lige započinje u srijedu 7. kolovoza od 11 do 19 sati, a na dan utakmice 8. kolovoza zapadne blagajne radit će od 15, a istočne blagajne od 18 sati.

Za sve informacije vezane uz prodaju ulaznica obratite se na 051 563 640 ili na podrska@nk-rijeka.hr

Cijene ulaznica za utakmicu kvalifikacija Europske lige pronađite u tablici

tablica-cijene-hr-UEFA

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari