FILIP BRADARIĆ: Želimo trofej svjetskog prvaka, pa da u Hrvatskoj bude nezapamćeno slavlje

Dio ove nevjerojatne priče je i Filip Bradarić, prvi nogometaš u povijesti HNK Rijeka, koji će biti dio finala Svjetskog prvenstva u nogometu

Hrvatska nogometna reprezentacija je u finalu Svjetskog prvenstva! Da je netko snimio film s ovom premisom vjerojatno bismo svi rekli da nema veze sa stvarnošću, ali u srijedu je san postao stvarnost. Dio ove nevjerojatne priče je i Filip Bradarić, prvi nogometaš u povijesti HNK Rijeka, koji će biti dio finala Svjetskog prvenstva u nogometu.

– Što reći nakon ove utakmice. Nakon prolaska skupine maštali smo da bismo mogli daleko stići, rekao je Filip Bradarić nakon nevjerojatnog uspjeha.

Filip Bradarić. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Svi reprezentativci pokušali su maksimalno iskoristiti slobodan dan nakon Engleske, Filip se prema dogovoru javio u kasnim večernjim satima u četvrtak nakon brojnih obaveza, umoran, ali i naravno jako sretan i ponosan.

– Evo već sad smo nadmašili zlatnu generaciju Vatrenih. Treba napraviti sve da u tu utakmicu protiv Francuske uđemo što svježiji. Imamo strašnu atmosferu u momčadi, toliko puno pozitive i optimizma. Vidjelo se nakon Rusije i Danske, i u produžecima da smo svi pozitivni, samo su se mogle čuti riječi podrške, dodao je Bradarić.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

– Isto je bilo i protiv Engleske. Čak i nakon prvog poluvremena u kojem smo gubili u svlačionici je vladao samo optimizam i to je ono što nas krasi cijeli turnir i što nas je dovelo do finala. Drugo poluvrijeme i produžetak protiv Engleske to je najbolji dio cijelog turnira, rekao je Bradarić.

Svlačionica je ponovo “eksplodirala” nakon pobjede protiv Engleske, ali s obzirom na napore teško je bilo i slaviti.

– Bilo je veliko slavlje nakon utakmice, ali bili smo svi toliko iscrpljeni da nije bilo lako ni slaviti, Nismo još svjesni što smo postigli. Tek kada se vratimo u Hrvatsku i vidimo slavlje, ljude i taj ponos, onda će nam početi dolaziti u glavu što smo napravili. Drago nam je da se ljudi vesele i žive za pobjede reprezentacije, ustvrdio je Bradarić koji se nakon utakmice na svom Instagram profilu pohvalio zajedničkom slikom sa Zvonimirom Bobanom.

– Nisam imao prije situaciju da ga vidim. Bila je to za mene velika čast, zbog njega sam počeo igrati nogomet, zavolio Milan i gledao svaku utakmicu, rekao je Bradarić.

I dok su Vatreni 1998. na putu do sjajne brončane medalje uglavnom samo mogli čuti ili sporadično vidjeti što se događa u Hrvatskoj, moderna tehnologija pobrinula se da reprezentativci budu itekako svjesni što se događa u Hrvatskoj.

– Vidjeli smo videa slavlja, stalno dolaze informacije, mislim da u Hrvatskoj još nikad nije vladala ovakva euforija. Hvala svima u Hrvatskoj, hvala Rijeci, gradu i klubu na podršci. Drago nam je zbog toga, svi jedva čekamo finale. Želimo osvojiti trofej svjetskog prvaka, donijeti ga u Hrvatsku pa da bude nezapamćeno slavlje, zaključio je Filip Bradarić.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari