PALA ODLUKA

Finale nogometnog Kupa Hrvatske ove godine igrat će se na Rujevici

Foto: Riportal - M. L.

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održana je 12. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Najviše izvršno tijelo Saveza donijelo je odluku kako će finale Hrvatskog nogometnog kupa ove godine biti održano na stadionu Rujevica u Rijeci, pišu službene stranice HNS-a.

Od 2015. godine kada se finale Kupa igra u jednom gradu, domaćini finala Kupa bili su Zagreb, Osijek, Varaždin, Vinkovci, Pula, Šibenik, Velika Gorica i Split.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza usvojio je sve potrebne materijale za potrebe održavanja redovne sjednice Skupštine HNS-a, uključujući Izvještaj o radu za 2022. godinu te prijedlog Završnog računa za 2022. godinu.

IO je također usvojio prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta te prijedlog Disciplinskog pravilnika. Donesen je Pravilnik o dopuni Pravilnika o statusu igrača i registracijama, pri čemu se jedna od izmjena odnosi na trajanje ljetnog prijelaznog roka koji će započeti 19. lipnja i trajati do 8. rujna.

Donesena je i odluka o dopuni Pravilnika o statusu trenera te je imenovano vodstvo natjecanja u 1. HMNL kadeta i juniora. Prof. dr. Zdravko Perko imenovan je novim članovim Zdravstvene komisije HNS-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari