MLADA NADA

HNK Rijeka doveo Bryliana Aldamu, veznjaka koji u Indoneziji uživa kultni status

Brylian Aldama novi je igrač HNK Rijeka

Aldama će se priključiti juniorima Rijeke, a radi se o jednom od najtalentiranijih mladih igrača u Indoneziji. Aldama igra na poziciji veznog igrača, a ponikao je u klubu Persebaya iz njegove rodne Surabayje.

Aldama u Indoneziji uživa kultni status čemu svjedoči i veliki interes tamošnjih medija za njegov odlazak u Rijeku, te veliki broj objava na društvenim mrežama od strane njegovih navijača.

– Uzbuđen sam zbog dolaska u Rijeku, znam da je veliki klub u Hrvatskoj, puno toga sam pratio i naučio preko interneta tako da sam znao gdje dolazim. Nadam se da ću se brzo aklimatizirati i dokazati svoje kvalitete na terenu, rekao je Brylian Aldama.

Aldama je u petak doputovao u Zagreb, te u popodnevnim satima stigao u Rijeku koja će mu sada postati dom i nova stanica u njegovom nogometnom razvoju. Za Bryliana ovo je drugi posjet Hrvatskoj, s reprezentacijom Indonezije već je gostovao u Splitu.

Brylian, dobrodošao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari