KVARNERSKA RIVIJERA: Mladići Rijeke u finalu tijesno izgubili od Dinama pogotkom iz penala

Ključan trenutak dogodio se u 74. minuti kada je, nakon jednog ubačaja došlo do sudara Rozića i vratara Frigana, a sudac Vidulin je pokazao na bijelu točku

RIJEKA – DINAMO 0:1

Stadion Krimeja. Gledatelja: 600. Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar).

Strijelac: 0:1 Barišić (75-11m)

RIJEKA: A. Frigan (76 Margan), Braut, Putnik, Legović, Delibegović, Ilinković, Lazar, Bilić, Valjan (54 Ajanović), Rovis (71 M. Frigan), Simčić (71 Brekalo)

DINAMO: Krkalić, Mamić, Tomek, Kozina (67 Rozić, 77 Kanižaj), Vidović (41 Stanko), Jurčec (74 Soldo), Vasilj, Palić, Agić, Barišić, Drljo

Kadeti Rijeke poraženi su od Dinama 0:1 u finalu 67. izdanja Kvarnerske rivijere. Bijeli su odigrali solidan turnir, ali u finalu protiv Dinama nisu uspjeli, modri su stigli do devetog naslova.

Ključan trenutak dogodio se u 74. minuti kada je, nakon jednog ubačaja došlo do sudara Rozića i vratara Frigana, a Vidulin je pokazao na bijelu točku.

Trener Rijeke Edo Flego pokušao je sa zamjenom, na vrata je umjesto Frigana ušao Margan, ali Barišić je bio siguran s bijele točke. Za Rijeku više nije bilo mogućnosti povratka.

Nakon pokušaja glavom Ilinkovića, Dinamo je imao dvije prilike. U 25. minuti Drljo je primio dugu loptu, prošao pored obrane, izbio sam pred gol i pucao preko grede.

Minutu kasnije Drljo se sjurio po lijevoj strani i ubacio, a Jurčec je primio loptu u kaznenom prostoru i pucao preko gola.

Za Rijeku je pokušao i Simčić čiji je udarac s ruba kaznenog prostora otišao preko grede.

U nastavku Dinamo je pritiskao, u 64. minuti Mamić je ubacio, lopta se odbila do Vasilja koji je potegnuo. Lopta je završila u bloku, te se odbila u visokom luku, a vratar Frigan ju je skrenuo u korner.

U 69. minuti, nakon odbijanca u kaznenom prostoru, lopta se odbila do Mamića koji je pucao preko gola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari