SPEKTAKL NA KANTRIDI

Pogledajte atmosferu na spektaklu “Povratak na Kantridu”: Utakmica Vatrenih “uzela” jedan broj navijača

Pixsell

Od  20 sati na Kantridi se igra utakmica Rijeka-Olimpija u sklopu spektakla “Povratak na Kantridu” u organizaciji Kluba navijača Armada i HNK Rijeke

Cijelu manifestaciju otvorili su veterani Rijeke i Orijenta od 18.30 sati utakmicom na pomoćnom terenu. Potom su na travnjak Stadiona Kantrida istrčali nogometaši Rijeke i ljubljanske Olimpije.

Na stadionu se okupilo nešto više od 4.000 navijača što je manje od očekivanja, no treba istaknuti da se praktički u isto vrijeme, od 20.45 sati, odigrava važna utakmica Cipar – Hrvatska u okviru kvalifikacija za SP u Kataru.

Pixsell

Prije početka utakmice delegacija HNK Rijeke i KN Armada položili su cijeće i upalili svijeće na spomen-obilježju poginulim braniteljima-članovima Armade u Domovinskom ratu.

Pixsell
Pixsell

Sam početak utakmice popraćen je i veličanstvenim vatrometom, a nadamo se da će se na sličan način pozdraviti i pobjeda Rijeke na kraju ove revijalne utakmice!

IZVJEŠTAJ s utakmice možete pogledati OVDJE.

BAKLJADU Armade možete pogledati OVDJE.

Pixsell
Pixsell
Pixsell
Pixsell
Pixsell
Pixsell
Pixsell
Pixsell
Pixsell
Pixsell
Pixsell
Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari