SAMO RIJEKA! Razgledajte veliku fotogaleriju s utakmice Rijeka-Dinamo na kojoj su navijači pokazali prekrasno lice podrške – i kad ne ide

Foto: Željko Valjak

Ako se već morao dogoditi, poraz u derbiju bolje da je stigao na početku prvenstva. Navijači Rijeke a posebno Armada u potpunosti stoje iza momčadi što su pokazali veličanstvenim ispraćajem Bijelih u svlačionicu

Nogometaši Rijeke poraženi su od Dinama 0:2 u petom kolu Hrvatski telekom Prve lige.

Rijeka je doživjela prvi poraz na stadionu HNK Rijeka nakon niza od 43 utakmice bez poraza, te je ujedno ovo bio drugi uzastopni poraz što se zadnji put dogodilo kada je Rijeka u sezoni 2014./2015. izgubila od Standarda (18. rujna 2014.), a zatim i od Dinama (21. rujna 2014.).

Ako se već morao dogoditi, a desetkovana momčad Rijeke bila je suočena s mnogim problemima objektivne i subjektivne prirode, poraz u derbiju bolje da je stigao na početku prvenstva.

Navijači Rijeke a posebno Armada u potpunosti stoje iza momčadi što su pokazali veličanstvenim ispraćajem Bijelih u svlačionicu i skandiranjem „Šampioni, šampioni!“.

U nastavku pogledajte veliku fotogaleriju s derbija koju potpisuje fotograf Željko Valjak.

Foto: Željko Valjak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari