Udruga SDR šalje reprezentaciju Rijeke-Fiume na Kup nacija u Venetu

U subotu 22. lipnja na gradskom stadionu Scorze u regiji Veneto bit će odigran 3. nogometni turnir nacija (Torneo dei popoli)

Na turniru će uz domaću reprezentaciju Veneta nastupiti i reprezentacija Trsta te reprezentacija Rijeke – Fiume, javljaju iz Udruge Slobodna država Rijeka.

Reprezentaciju Rijeke će sastaviti Udruga Slobodna država Rijeka koja sa svojom ekipom uspješno nastupa na malonogometnim terenima. Budući da se ovoga puta radi o ‘velikom’ nogometu, reprezentacija će biti pojačana amaterskim igračima koji većinom igraju u županijskim ligama dok je golman registriran u trećeligašu NK Zagrebu.

Kako ističe selektor reprezentacije i predsjednik udruge Andrea Ponisch, radi se o organizacijskom iskoraku koji će omogućiti redovito sudjelovanje ekipe Udruge Slobodna država Rijeka na malonogometnim turnirima uz povremeno odigravanje revijalnih utakmica i turnira na pravim nogometnim terenima u proširenom sastavu.

“Udruga SDR je naime preko 10 godina članica organizacije NF board koja okuplja entitete koji nisu članice FIFA-e pa to omogućuje odigravanje utakmica s atraktivnim suparnicima na kojima će reprezentacija Rijeka – Fiume predstavljati boje našega grada.”, javljaju iz Udruge SDR.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja