UTAKMICA SEZONE

(FOTO, VIDEO) Bijeli trenirali u Kopenhagenu, večeras utakmica života! Rožman: “Vidim vjeru kod igrača”

Foto: HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke večeras od 20 sati u Kopenhagenu protiv istoimenog domaćina igraju važnu utakmicu play-offa Europske lige

Prema već uhodanom scenariju s europskih gostovanja, dan prije utakmice za riječke nogometaše bio je rezerviran za put nakon čega je uslijedio popodnevni odmor, a zatim večernji trening.

Stadion Parken ovoga je puta bio domaćin riječkim nogometašima koji će protiv Copenhagena u četvrtak tražiti prolaz u skupine Europske lige.

Impresivno zdanje ovoga će puta ostati prazno, utakmice UEFA-e i dalje se igraju bez prisustva gledatelja, a kako su otkrili domaćini vrlo mali broj ljudi može prisustvovati utakmicama danskog prvenstva.

U galeriji pogledajte fotografije s treninga Rijeke.

Simon Rožman: U igračima vidim vjeru i puno optimizma

Nogometaši Rijeke u srijedu navečer odradili su posljednji trening pred ogled Europske lige u četvrtak protiv Copenhagena (Stadion Parken, 20 sati).

– Mene moji igrači više ne mogu razočarati, možemo samo puno dobiti, rekao je Simon Rožman uoči treninga.

Kopenhagen ima ulogu favorita, ali riječki nogometaši spremni su na novi izazov.

– U igračima vidim puno optimizma i vjeru. Naravno na terenu treba pokazati kvalitetu, da nas malo poprati sreća i možemo napraviti jednu odličnu priču, ustvrdio je Simon Rožman.

Foto: HNK Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari