(FOTO & VIDEO) EVO I PRVIH REZULTATA: Počelo Dvoransko prvenstvo Rijeke u nogometu

U utorak popodne započelo je u Dvorani mladosti na Trsatu 5. Dvoransko prvenstvo grada Rijeke u nogometu

Iako su prve utakmice u rano posljepodne odigrane pred malim brojem gledatelja, nema sumnje da će se riječka Dvorana mladosti svakoga dana prema kasnijem popodnevu i večeri ispuniti ljubiteljima nogometa koji tradicionalno u velikom broju posjećuju najmasovniji prosinački sportski događaj u Rijeci.

Posebno je Dvoransko prvenstvo primamljivo sudionicima natjecanja u nižim uzrasnim kategorijama kojima je to lijepa prilika da pokažu najširem auditoriju što su naučili na treninzima u protekloj sezoni ili sezonama u svojim klubovima. A doživjeti radost dječjeg nogometanja na Prvenstvu je izuzetno i nezaboravno, pogotovo u odlučujućim utakmicama na ispadanje!

IMG_9061

Natjecanje su otvorile U10 ekipe NC Torete i HNK Orijenta 1919, a do kraja dana odigrano je još 25 utakmica u raznim uzrasnim kategorijama. Rezultate donosimo u niže priloženoj tablici.

IMG_9040

Dašak atmosfere na terenu ali i na tribinama možete pogledati u priloženom videu.

IMG_9060

Podsjetimo, ove godine na turniru će sudjelovati čak 200 ekipa s ukupno oko dvije tisuće igrača uzrasta od 7 do 65 godina! Cjelokupan raspored utakmica možete pogledati OVDJE.

Ukupno će se održati 455 utakmica

Dvoransko prvenstvo održava se od utorka 8. prosinca do 23. prosinca što znači da će dvorana na Trsatu tjednima uoči blagdana vrvjeti malim i velikim nogometašima u ozračju sportskog nadmetanja, uzbuđenja i napetosti.

Dvoransko prvenstvo Rijeke u nogometu je jedinstvena sportska manifestacija koja se održava po peti put i jedno je od najmasovnijih sportskih natjecanja u regiji u kojemu sudjeluju djeca i odrasli nogometaši.

Ukupno će se održati 455 utakmica u 143 sata aktivnog igranja!

rezultati prvi dan

 

[highlight]

Humanitarni dan

Prvenstvo je također i humanitarnog karaktera. Humanitarni dan bit će 13. prosinca i tijekom cijeloga dana prikupljat će se sredstva za dječju bolnicu Kantrida – Odjel za kirurgiju, a tome će pridonijeti i Humane zvijezde iz Zagreba koje čine Dario Šimić, Tomo Šokota, Alen Peternac i mnogi drugi sportaši i osobe iz javnog života koji će igrati protiv Humanih zvijezda iz Rijeke.

[/highlight]

IMG_9050

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari